OPGELET: Oprit Kessel-Lo/Wilsele (nr.20) van de E314 richting Brussel twee nachten afgesloten

  • 10 oktober 2019

In de nachten van zaterdag 12 op zondag 13 en van zaterdag 19 op zondag 20 oktober, werkt Wegen en Verkeer op het viaduct van Wilsele van de E314, ter hoogte van de spoorweg. Om de werken op een veilige manier uit te voeren, moet de oprit Kessel-Lo/Wilsele (nr. 20) in de richting van Brussel gedurende deze twee nachten worden afgesloten tussen 20u00 ’s avonds en 5u00 ‘s morgens. 

 

Plaatsen geluidsschermen op het viaduct van Wilsele

Tijdens de twee nachten worden op het viaduct nieuwe geluidsschermen geplaatst op he viaduct van Wilsele. De werken op het viaduct ter hoogte van de spoorweg, niet ver van de oprit Kessel-Lo/Wilsele richting Brussel. Omwille van de veiligheid voor het verkeer, is het noodzakelijk de oprit gedurende twee nachten af te sluiten tussen 20u00 en 5u00. Op het viaduct zelf worden in de rijrichting van Brussel twee rijstroken ingenomen. In november worden ook op de rest van het viaduct nieuwe schermen geplaatst. Tijdens deze werken is het niet nodig de oprit af te sluiten. 

 

Verkeer omgeleid via op-en afrittencomplex Holsbeek

Het verkeer dat in Kessel-Lo de E314 richting Brussel wil oprijden, wordt gedurende de twee nachten omgeleid naar het op- en afrittencomplex van Holsbeek (nr. 21). Deze omleiding geldt ook voor het verkeer dat vanuit Wilsele Putkapel naar Leuven wil rijden. Omwille van de afsluiting van de Aarschotsesteenweg (N19) ter hoogte van de Duitse Brug, moet het verkeer van Wilsele Putkapel naar Leuven een omleiding volgen via de Steenweg op Holsbeek (N229), het op- en afrittencomplex van Holsbeek (nr. 21) , de E314, het op- en afrittencomplex van Herent (nr. 18) en de Nieuwe Mechelsesteenweg (N26).