de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Springkastelen Jumperke | Snacks

Scoor bij je gasten zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Een frietkraam & hamburgerkraam is steeds een succes. Zowel voor kinderen als volwassenen.


party-cars

Voor uw privé-, tuin-, verjaardag-, huwelijk- of communiefeestje beschikken wij over verschillende mobiele frituren.


Frietwagen - Joepie verhuur

Wij verhuren de frietwagen altijd met personeel van Joepie Verhuur die voor u de friet en eventuele snacks bakt. Het is niet mogelijk zelf te bakken.


food truck voor al uw feesten - Hapjes & Co

Wij bieden u een groot assortiment warme en koude hapjes aan, allemaal dagvers voor u bereid en op een uiterst originele manier gepresenteerd. Klaar om te serveren. Ook bijhorende diensten als een originele dranken service, professionele bediening, een ko


Welkom bij de Frietkar

Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.


Originele food truck voor elke event of trouwfeest

Als er iets is dat het laatste jaar langzaam maar zeker aan populariteit wint in België, dan wel de hippe food trucks die op allerlei coole events en festivals aanwezig zijn. Onze Fingerfood Truck is er daar eentje van en het goede nieuws is dat u deze ku


Mobiele foodtruck | De Honger Stiller

De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Frituur Marco | Frituurwagen

Omdat er regelmatig vraag naar was of wij ook op verplaatsing konden bakken, hebben wij in 2008 besloten om een frituurwagen aan te schaffen. deze hebben wij in maart 2012 vervangen door een nieuw exemplaar, uitgerust met de beste hoogwaardige apparatuur.


Frietwagen huren? Snacksworld Outdoor - Frietwagen

Op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement?