mobiele frituur


Frituur aan huis

Een leuke mobiele frituur voor jouw feest, hiervoor kan je terecht bij mobiele frituur antwerpen heerlijke goudgele frietjes a volonté. Dus heb je binnenkort een feest, dan kan je dus bij hun terecht. Want kwaliteit en vriendelijkheid verkrijg je zeker bij hun.


mobiele frituur

Ook bij desnackar kan je terecht voor een heerlijke maaltijd op je verjaardagsfeest. Bekijk ook zeker eens het aanbod van desnackcar mobiele frituur lommel. Heerlijk smullen van de goudgele frietjes.


mobiele frituur

Een mobiele frituur op je feest is altijd interessant. Geen kopzorgen maar gewoon lekker smullen en genieten. mobiele frituur Gent


foodtruck

Een foodtruck aan huis dat is altijd een leuk feest. Op onze gids vind je tal van foodtrucks. Mobiele Bar, Mobiele frituren en street foodtrucks. Voor al de benodigdheden kan je onze gids terecht. Een pensioen of verjaardagsfeest, ook bruiloften zijn foodtrucks inzetbaar.


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.


Barrio Cantina 2016 - Food Truck Festival - Oosten

Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


Cis Eventscatering: Pastawagen - Frietmobiel - Tra

Hebt u een familiefeestje in het vooruitzicht? Vergeet stijve, lange diners: Cis Events Catering rijdt zijn mobiele frituur of pastakraam tot voor de deur. Het gaat er gemoedelijk aan toe en in het frietkraam halen uw gasten wat ze willen.


FoodtruckBooking.com | Foodtrucks huren in Nederla

Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat


Trendconcepts Foodtruck

Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.


Buitengewoon Bubbels | Mobiele champagnebar | Food

Op zoek naar een champagne foodtruck of een stijlvolle foodtruck die drank & hapjes verzorgt? Buitengewoon Bubbels combineert de exclusiviteit van bubbels, cocktails en andere drankjes met de ongedwongenheid van een airstream food truck. Want het oog wil


Frietwagen verhuur, Frietkraam, Patatkraam huren,

Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate


Kosten / prijslijst van Food Trucks, Pop-up Contai

Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.


KDS events, huren van hamburgerkraam, catering,ver

Wilt u eens iets origineels huren voor uw evenement, feest of andere gelegendheid, huur een hamburgerkraam. Inclusief personeel. Wij komen op locatie en delen overheerlijke hamburgers uit.