traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietwagen huren? Denies Publiekscatering - Nijmeg

Een frietwagen huren voor een feestje bij u thuis? Dan bent u bij Denies Friet aan het juiste adres.


Hamburgerkraam te huur | De Frietwagen

Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.


Mannekefrite, Brussel, Mobiele frituur, rijdenden

Organiseert u binnenkort een evenement? Wat dacht u van een frituurwagen die u en uw gasten voorziet van lekkere frietjes en snacks? Als dit idee u wel kan bekoren, kies dan voor Manneke Frite. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op o


Het Heet Frietje - Mobiele Frituur Antwerpen

Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.


Vespa - Foodtruck — Very Food Catering

Zoekt u een leuke cateringformule voor uw privé- of bedrijfsevenement? Dan is onze unieke Very Vespa zeker iets voor u. Deze iconische Vespa Ape hebben we omgebouwd tot een mobiele keuken. Dat zorgt voor 100% fun met een authentieke Italiaanse flair. Onze


Huur een frituurwagen voor uw evenement of feestje

Zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen als privefeesten worden door ons van een professionele catering voorzien. Dit kan met de klassieke frituurwagens en hamburgerwagens maar ook uitgebreider met standen of wagens voor ondermeer pizza, belegde br


Foodtruck huren op uw feest, festival, bruiloft en

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


Hamburgerkraam - Hamburgerkraam Huren, Verhuur (TI

Wij serveren uw gasten een overheerlijke Amerikaanse Hotdog met ketchup, curry, mosterd of mayonaise. Ook augurken, (gebakken) uitjes en natuurlijk zuurkool ontbreken niet op de hotdogs.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!