de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Mobiele frituur huren | frietkramen huren in Oost

Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.


Mobiele foodtruck | De Honger Stiller

De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve


Frietwagen prijzen - Frietwagen en frietkramen ver

Bij friteswagen.nl kunt u een professionele frietwagens huren voor al uw feestelijke of zakelijke gelegenheden. Al onze frietwagens zijn onder andere voorzien van een gas gestookt frituur, 220 voltaansluiting, afzuigkap, vriezer, koelkast, afzuigkap, ver


hamburgerkraam huren - G-Snack

Geeft u een feestje? Maakt niet uit welk feest, een verjaardag, een communie, een huwelijksfeest, een babyborrel, een bedrijfsfeest, u kan dan altijd op ons rekenen om uw feest te voorzien van heerlijke snacks. Ons hamburgerkraam huren is niet alleen een


Frietwagen huren? Snacksworld Outdoor - Frietwagen

Op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement?


mobiele frituur aan huis of op uw bedrijf ? Pro-fr

Mobifrit heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in Vlaanderen en zelfs in Zuid-Nederland. Nu hebben ik als zoon van, zelf onze wagen gekocht en gaan verder als Pro-frit . Dit familiebedrijf biedt haar klanten een persoonlijke en perfecte service a


ToetToetFood- Boek een foodtruck - Foodtruck huren

Meer informatie betreffende foodtrucks. Ontdek & boek de leukste foodtrucks voor uw bruiloft of feest!


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?