traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


CATERING - mr. brasa foodtruck

MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.


Hamburgerkraam - KDS Events

Wij komen naar jouw evenement! Ons mobiel hamburgerkraam is een echte blikvanger, waar we ook staan, we vallen op!


Hamburgerkraam huren in Ridderkerk - Ridderkerk Pa

Welkom op de website van Partytools Ridderkerk Welkom bij Partytools Ridderkerk, De website waar u alles kunt vinden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Partytools Ridderkerk heeft een breed assortiment aan producten, diensten en concepte


Frituur Saint-Germain - Tienen

Welkom bij Frituur St.-Germain! Sinds 6 april 2005 kan u bij ons terecht voor versgebakken frietjes. U hebt een groot aanbod aan snacks, burgers, … Wij bieden u kwaliteit, keuze, dienst, aantrekkelijke en democratische prijzen! Deze kan u meenemen maar


De Smulpijp | frietwagen, mobiele frituur, snackmo

Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!


Frituur Bianca, frituur aan huis

Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.


Foodtruck | Pasado

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Gerard Roerink – Evenementen catering | voor ieder

GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.