traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Huur een Food Truck en Traiteur aan Huis - Kassero

TRAITEUR AAN HUIS Organiseert u een bedrijfsfeest, familiefeest of huwelijk? Met Kasserol huurt u een authentieke food truck en een professionele traiteur aan huis. Wij bereiden alle gerechten bij u op locatie. Origineel, flexibel, smaakvol, Kasserol!


Originele food truck voor elke event of trouwfeest

Als er iets is dat het laatste jaar langzaam maar zeker aan populariteit wint in België, dan wel de hippe food trucks die op allerlei coole events en festivals aanwezig zijn. Onze Fingerfood Truck is er daar eentje van en het goede nieuws is dat u deze ku


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.


Foodtruck huren | Vanaf Huren.nl

Een restaurant op wielen? Huur een foodtruck! Foodtrucks, je ziet ze op festivals, beurzen, evenementen en braderieën.


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.


Foodtruck Verhuur

Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keu


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Patapata! De mobiele frituur voor al uw parties en

Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.


Traiteur Buyse - Frituur aan huis

Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w