traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Mobiele frituur - frietkot aan huis in West-Vlaand

Jan & Els verzorgen alle feestjes. Eender welk aantal personen. Wij hebben verschillende feestformules, indien jou formule niet bij de onze past laat vlug iets weten, wij passen onze formule aan.


Verhuur frietwagen in Nijlen Antwerpen bij Hendric

Onze frieten , hamburgers of snacks komen naar u toe!Met onze frietwagens of snackmobiel zijn we op ieder feest of evenement van de partij.


Foodtruck huren op uw feest, festival, bruiloft en

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


FrietExpress: Een frietwagen / frietkraam huren op

Frietexpress.nl dé frietwagen service die u op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een frietwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, communiefeestje, personeelsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft, schoolk


Huur een frituurwagen voor uw evenement of feestje

Zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen als privefeesten worden door ons van een professionele catering voorzien. Dit kan met de klassieke frituurwagens en hamburgerwagens maar ook uitgebreider met standen of wagens voor ondermeer pizza, belegde br


FRITUUR T FORUM - Zonnebeke

U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje


Verhuur van frietkramen met bediening | 055 311 61

Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge


Doppio houtovens en foodtruck

Een variërend aanbod steeds op basis van artisanale bereidingen uit een authentieke houtoven. Zowel op openbare events als op uw privéfeest.


Frietboetiek: Uw traiteur, uw frituur | Meeuwen, L

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.


Foodtruck huren - Mobile Street Food

Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften.