Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Verras uw gasten, personeel of klanten met vers gebakken frites en heerlijke snacks. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van frites en snacks op iedere locatie, niet alleen in Brabant maar ook in heel Nederland en België. Onze moderne frietwagens ziet
Voor de catering op locatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, dit alles om een goed verloop te garanderen. Charlies Frituur blijft met u meedenken en daarom hebben wij ook voor kleinere groepen diverse mogelijkheden.
EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.
Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.
frituren de vliegerfrituren de vliegercatering de vliegercatering de vlieger Wij verzorgen ook uw party of bedrijfsfeest met onze moderne en volledig ingerichte mobiele frituur! Prijsoffertes worden samen met u opgesteld naar uw wensen en budget!
Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.
Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o
Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D