traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?


Welkom bij frituur Marie Claire te Bredene, huisbe

Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor


Verhuur frietwagen in Nijlen Antwerpen bij Hendric

Onze frieten , hamburgers of snacks komen naar u toe!Met onze frietwagens of snackmobiel zijn we op ieder feest of evenement van de partij.


Overzicht van de beste foodtrucks in NL en BE! | T

Bekijk ons uitgebreide overzicht. Wij hebben de beste mobiele cateraars door heel Nederland en België geselecteerd. Boek eenvoudig de meest geschikte truck.


Frietkraam huren | Event-Service - Dessel

Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.


Het Heet Frietje - Mobiele Frituur Antwerpen

Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.


Hamburgerkraam huren - BAKMOBIEL.BE

Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers


Mobiele catering Heist-op-den-Berg | Makadam - Mak

Lekkere catering van Makadam Foodtruck uit Heist-op-den-Berg In navolging van hun gezonde en evenwichtige eetgewoonten startten Sandra en Steven begin 2016 vanuit Heist-op-den-Berg hun eigen foodtruck. Sindsdien serveert Makadam zelfbereide en dagverse


Frietwagen huren voor uw evenement ? Wij bieden de

Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .


Welkom bij Frietwagen Karin en Gerard - Roermond t

De juiste catering voor diverse gelegenheden. Zoals een communie, verjaardag, buurtfeest, bruiloft of kinderfeestevenementen enzovoorts. Wij komen met onze frietwagen op locatie in Limburg, bij u aan huis of op uw evenement. Wij bieden een zeer uitgebrei