traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


hamburgerkraam herzele, zottegem, eetkraam voor fe

Wij voorzien heerlijke warme en koude snacks om uw communiefeest, verjaardag, opendeurdag, fuif, party of event tot een succes te maken!


KDS events, huren van hamburgerkraam, catering,ver

Wilt u eens iets origineels huren voor uw evenement, feest of andere gelegendheid, huur een hamburgerkraam. Inclusief personeel. Wij komen op locatie en delen overheerlijke hamburgers uit.


Patapata! De mobiele frituur voor al uw parties en

Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.


Frietkraam huren | Event-Service - Dessel

Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.


Foodtruck huren | Ludieke food truck op locatie -

Uniek en ludiek. Dat zijn de woorden die het beste passen bij de foodtruck van Klaas Culinair. De volledig in 2014 gerestaureerde Renault Estafette dateert uit 1960. Het is de oudste, nog rijdende Renault Estafette van Nederland. De eerste Renault Estafet


Mobiele frituur Zedelgem | Speedy Snack

Ben je op zoek naar een goede snackwagen, frituurwagen, frietwagen, pastamobiel, mobiele frituur, frietkot "cateringdienst" voor een feest? Speedy Snack verzorgt de catering op alle feesten: opening van een nieuwe zaak, bedrijfsfeestjes, babyborrels, comm


Hamburgerkraam - Huur hier voordelig een hamburger

Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham


Friettaxi - levering aan huis - Frituren De Vliege

frituren de vliegerfrituren de vliegercatering de vliegercatering de vlieger Wij verzorgen ook uw party of bedrijfsfeest met onze moderne en volledig ingerichte mobiele frituur! Prijsoffertes worden samen met u opgesteld naar uw wensen en budget!


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.


Snackwagenverhuur - Cateringservice van Dijk, IJsb

Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens