de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Springkastelen Jumperke | Snacks

Scoor bij je gasten zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Een frietkraam & hamburgerkraam is steeds een succes. Zowel voor kinderen als volwassenen.


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Barrio Cantina 2016 - Food Truck Festival - Oosten

Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie


Frituurwagens verhuur - Edma-Gora

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over


Frietwagen » Kees Kroket - Oss

Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.


Holy Dogs! | Foodtruck & hotdogkraam huren | Foodt

Op zoek naar een originele en toffe manier om de catering te verzorgen tijdens een feest of evenement? Huur dan een foodtruck! Met onze retro trailer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou gaat om een bedrijfslunch met heerlijke hotdogs, het verzorge


Welkom bij frituur Marie Claire te Bredene, huisbe

Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.


Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.