de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


MobielefrituurKempen | Den Eetwagon: verjaardagsfe

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


Frietwagen huren op locatie? Frietwagen-op-locatie

Deze unieke frietwagen is een eyecatcher voor elk feest of evenement. Wij bereiden voor u een lekkere friet met de keuze uit 5 verschillende snacks en diverse sausen. Eventueel heeft u de mogelijkheid om dit assortiment uit te bereiden met warme sausen en


frietwagen huren - frietwagens.be

Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


Gratis Food Truck Festival in Lier - KAFÉ KASSEROL

Met Kafé Kasserol willen wij mensen van alle culturen samenbrengen. Tijdens uw culinaire wandeling geniet u van heerlijke gerechten, muzikale omkadering en optredens van tal van folkloristische groepen uit Lier. De Lierse Keersters en de Gezellen van ‘t G


Frietboetiek: Uw traiteur, uw frituur | Meeuwen, L

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.


Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfesti

Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij


Party Burger - Huur ons origineel hamburgerkraam!

Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?