traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ToetToetFood- Boek een foodtruck - Foodtruck huren

Meer informatie betreffende foodtrucks. Ontdek & boek de leukste foodtrucks voor uw bruiloft of feest!


Foodtruck huren | Ludieke food truck op locatie -

Uniek en ludiek. Dat zijn de woorden die het beste passen bij de foodtruck van Klaas Culinair. De volledig in 2014 gerestaureerde Renault Estafette dateert uit 1960. Het is de oudste, nog rijdende Renault Estafette van Nederland. De eerste Renault Estafet


De Smulpijp | frietwagen, mobiele frituur, snackmo

Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!


Butcher Food - Mobiele Frituur - Hamburgerkraam -

Peter De Rudder, alias de ‘Butcher’ (zoals hij als slager vroeger werd genoemd) richtte samen met zijn vrouw Cindy ‘Butcher Food’ op. Wij leveren traiteurdiensten aan huis, staan met de lekkerste hamburgers (en Breydelburgers) op feestjes en verzorgen elk


Mobiele frituur - frietkot aan huis in West-Vlaand

Jan & Els verzorgen alle feestjes. Eender welk aantal personen. Wij hebben verschillende feestformules, indien jou formule niet bij de onze past laat vlug iets weten, wij passen onze formule aan.


Mobiele frituur huren | frietkramen huren in Oost

Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.


Mobiele catering Heist-op-den-Berg | Makadam - Mak

Lekkere catering van Makadam Foodtruck uit Heist-op-den-Berg In navolging van hun gezonde en evenwichtige eetgewoonten startten Sandra en Steven begin 2016 vanuit Heist-op-den-Berg hun eigen foodtruck. Sindsdien serveert Makadam zelfbereide en dagverse


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


Frietkraam of mobiele frituur huren voor elk feest

U bent op zoek naar een originele traiteur of een verrassend catering bedrijf die de catering service van Uw feest , opendeurdag of evenement kan verzorgen? Traiteur services Paris Royal beschikt over heel originele, mobiele catering wagens en luxe eetsta