Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Op zoek naar een originele en toffe manier om de catering te verzorgen tijdens een feest of evenement? Huur dan een foodtruck! Met onze retro trailer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou gaat om een bedrijfslunch met heerlijke hotdogs, het verzorge
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D
Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.
In onze zoektocht naar de perfecte hamburger reisden we de wereld rond. In New York viel het ons op dat er een enorme cultuur van foodtrucks heerst.
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
Verras uw gasten, personeel of klanten met vers gebakken frites en heerlijke snacks. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van frites en snacks op iedere locatie, niet alleen in Brabant maar ook in heel Nederland en België. Onze moderne frietwagens ziet
Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.
Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum
Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften.
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat