de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Doppio houtovens en foodtruck

Een variërend aanbod steeds op basis van artisanale bereidingen uit een authentieke houtoven. Zowel op openbare events als op uw privéfeest.


Frietkraam | Frietbus - PRO-FUN - Evenementen, Art

De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht.


Klasfuif in de qubus te Oudenaarde | hamburgerkraa

Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.


FRITUUR T FORUM

U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje


Friettaxi - levering aan huis - Frituren De Vliege

frituren de vliegerfrituren de vliegercatering de vliegercatering de vlieger Wij verzorgen ook uw party of bedrijfsfeest met onze moderne en volledig ingerichte mobiele frituur! Prijsoffertes worden samen met u opgesteld naar uw wensen en budget!


FOODTRUCK HUREN | Dotzz Lifestyle

Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een groot uitklapbaar verkoopluik en bar. Zo kun je op iedere locatie je eigen concept neerzetten. Wij help


FRITUURWAGEN - www.broodjespeter.be

Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....


Frietwagen » Kees Kroket - Oss

Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.


Patapata! De mobiele frituur voor al uw parties en

Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.


Foodtruck - De Sjampetter

Heb je trouwplannen, verwacht je een kindje, plan je een heus evenement... dan is deze dag ideaal om uitgebreid kennis te maken met het zoete aanbod van De Sjampetter. een prachtig trouwbuffet zal te bezichtigen zijn en uiteraard kan er geproefd worden..