traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Arrangementen | Losse frietwagen huren? | HWB Frie

Bekijk hier onze verschillende arrangementen bij het huren van een bemande frietwagen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een openingstijd van 1½ uur waarbij mensen onbeperkt kunnen genieten van friet en verschillende snacks. Wilt u zelf ideeën inbrengen, een


Hamburgerkraam huren - BAKMOBIEL.BE

Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers


Espressonant | CITROEN HY KOFFIE FOODTRUCK HUREN

Hallo, ik ben Rikske van Espressonant en ik zet koffie. Niet zomaar koffie… lekkere koffie! Als barista is het mijn passie om de lekkerste espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato en coftails te schenken op uw feest, beurs of evenement.


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


Gerard Roerink – Evenementen catering | voor ieder

GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Buitengewoon Bubbels | Mobiele champagnebar | Food

Op zoek naar een champagne foodtruck of een stijlvolle foodtruck die drank & hapjes verzorgt? Buitengewoon Bubbels combineert de exclusiviteit van bubbels, cocktails en andere drankjes met de ongedwongenheid van een airstream food truck. Want het oog wil


Vespa - Foodtruck — Very Food Catering

Zoekt u een leuke cateringformule voor uw privé- of bedrijfsevenement? Dan is onze unieke Very Vespa zeker iets voor u. Deze iconische Vespa Ape hebben we omgebouwd tot een mobiele keuken. Dat zorgt voor 100% fun met een authentieke Italiaanse flair. Onze


Mobiele frituur huren | frietkramen huren in Oost

Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.