de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfesti

Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Te Huur | Frietkraam | Hamburgerkraam| Eetkraam |

Een bezoek aan de markt is altijd gezellig. Zeker als u dat afrondt of onderbreekt voor een lekkere hap. Jokaburger uit Riemst serveert reeds drie jaar verse en smakelijke snacks. U vindt ons terug verspreid in heel Limburg en Luik. U leest het goed: wij


Keukengebeuren - Food truck huren? Te gek op je br

Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. We staan op festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en verzorgen mooie diners. Anders dan andere food trucks hebben we géén vaste kaart, we houden namelijk van originaliteit en afwisseling.


Bossuwé : Frituur - Mobiele Frituur - Services

De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.


Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.


Frietwagen Huren Feesten Partijtjes Communie Friet

Voor de catering op locatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, dit alles om een goed verloop te garanderen. Charlies Frituur blijft met u meedenken en daarom hebben wij ook voor kleinere groepen diverse mogelijkheden.


Mobiele frituur Zedelgem | Speedy Snack

Ben je op zoek naar een goede snackwagen, frituurwagen, frietwagen, pastamobiel, mobiele frituur, frietkot "cateringdienst" voor een feest? Speedy Snack verzorgt de catering op alle feesten: opening van een nieuwe zaak, bedrijfsfeestjes, babyborrels, comm


Afhaling en levering aan huis bij Frituur Richard

AFHALEN EN LEVERING AAN HUIS Frituur Richard - Borgerhout - Afhaal en leveringFrituur Richard is er trots op een zeer uitgebreide menukaart te kunnen aanbieden. Bovendien zijn al onze gerechten steeds vers en huisbereid. Zowel onze producten uit de fri


Klasfuif in de qubus te Oudenaarde | hamburgerkraa

Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.