traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Mobiele frituur Zedelgem | Speedy Snack

Ben je op zoek naar een goede snackwagen, frituurwagen, frietwagen, pastamobiel, mobiele frituur, frietkot "cateringdienst" voor een feest? Speedy Snack verzorgt de catering op alle feesten: opening van een nieuwe zaak, bedrijfsfeestjes, babyborrels, comm


Frituur aan huis - Chez Perreke

Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u "a volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks:


MobielefrituurKempen | Den Eetwagon: verjaardagsfe

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.


Frietje Mobiel: Verhuur frietkraam

Wij verzorgen uw communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, geboortefeest, house-warming Vanaf 50 personen


CATERING - mr. brasa foodtruck

MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.


Frietwagen huren op locatie? Frietwagen-op-locatie

Deze unieke frietwagen is een eyecatcher voor elk feest of evenement. Wij bereiden voor u een lekkere friet met de keuze uit 5 verschillende snacks en diverse sausen. Eventueel heeft u de mogelijkheid om dit assortiment uit te bereiden met warme sausen en


Frietwagen huren in en rond omgeving Nijmegen • De

De frietwagen huren van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette frietwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als d


Afhaling en levering aan huis bij Frituur Richard

AFHALEN EN LEVERING AAN HUIS Frituur Richard - Borgerhout - Afhaal en leveringFrituur Richard is er trots op een zeer uitgebreide menukaart te kunnen aanbieden. Bovendien zijn al onze gerechten steeds vers en huisbereid. Zowel onze producten uit de fri


Overzicht van de beste foodtrucks in NL en BE! | T

Bekijk ons uitgebreide overzicht. Wij hebben de beste mobiele cateraars door heel Nederland en België geselecteerd. Boek eenvoudig de meest geschikte truck.


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.