traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietkraam huren in Oost Vlaanderen of West Vlaand

Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.


Catering op locatie

Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo


Trendconcepts Foodtruck

Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.


frietwagen huren - frietwagens.be

Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.


Hamburgerkraam huren Oost-Vlaanderen

Veel mensen denken bij het woord hamburgerkraam aan zon vuil kot dat op de voetbal staat. Een oude grijze man met een sigaret in de mond en een oude dame die broodjes aan het opensnijden is. Een hamburgerkraam openen is niet voor iedereen weggelegd, doch


Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.


Friet van Lei - Frietwagen huren voor uw feest of

Heeft u een feest, bruiloft, evenement, communie of een andere feestelijke gelegenheid en wilt u uw gasten een lekker frietje of een heerlijke snack aanbieden? Dan bent u bij Friet van Lei aan het juiste adres. Alles wordt met zorg voor u geregeld en bere


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!


Keukengebeuren - Food truck huren? Te gek op je br

Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. We staan op festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en verzorgen mooie diners. Anders dan andere food trucks hebben we géén vaste kaart, we houden namelijk van originaliteit en afwisseling.


Welkom bij de Frietkar

Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.