de mobiele friteuse


de mobiele friteuse

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


frietkot aan huis

Een frituur aan huis voor je feest dan moet je bij de mobiel frituur zijn. Via hun kan je een frietkraam huren met personeel. Een leuk feest is gegarandeert. Wie wil nu niet een leuk feest met een heerlijke hap zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Zeker dat je bij hun een onvergetelijk feest hebt.


Welkom bij de Frietkar

Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.


Frietwagen huren? Snacksworld Outdoor - Frietwagen

Op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement?


Hamburgerkraam huren in Rotterdam - Partytools Rot

Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Gratis Food Truck Festival in Lier - KAFÉ KASSEROL

Met Kafé Kasserol willen wij mensen van alle culturen samenbrengen. Tijdens uw culinaire wandeling geniet u van heerlijke gerechten, muzikale omkadering en optredens van tal van folkloristische groepen uit Lier. De Lierse Keersters en de Gezellen van ‘t G


Verhuur van frietkramen met bediening | 055 311 61

Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge


Frietkraam huren voor uw feest of trouwerij - Frie

De lekkerste en knapperigste biologische frietjes die je ooit hebt gehad. We bakken ze vanuit onze bakfiets die ook wel bekend is uit de Hollywood film Hitman’s bodyguard. Op jouw festival of feest? Contact ons: fedde@frietopwielen.com of +31619396872


Frituur Bianca, frituur aan huis

Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.


Catering op locatie

Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo