Frituur Maasmechelen


Frituur Maasmechelen

Onze Frituur in de buurt daar kan je lekker frietjes en schotels eten. Wil je afhalen dat kan ook je kan telefonisch bestellen maar ook online bestellingen ingeven. Zo hebben we ook zelfbereide Goulash, Stoofvlees en videe. Mosselen zijn dan weer verkrijgbaar in seizoen. Ook Angus Burger en Shoarma schotel of misschien liever een heerlijke Steak. Zoals je al merkt hebben we een uitgebreide kaart en voor ieder wat wils.


Vespa - Foodtruck — Very Food Catering

Zoekt u een leuke cateringformule voor uw privé- of bedrijfsevenement? Dan is onze unieke Very Vespa zeker iets voor u. Deze iconische Vespa Ape hebben we omgebouwd tot een mobiele keuken. Dat zorgt voor 100% fun met een authentieke Italiaanse flair. Onze


Het Heet Frietje - Mobiele Frituur Antwerpen

Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.


Foodtruck huren op uw feest, festival, bruiloft en

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


warme snacks, eetkraam, hamburgerkraam

Wij voorzien uw publiek van koude schotels, hamburgers, slaatjes, pasta, ijs en meer. Of u nu een koude of warme snack wilt: Jelisnack is meer dan een zoveelste hamburgerkraam.


Verhuur frietwagen in Nijlen Antwerpen bij Hendric

Onze frieten , hamburgers of snacks komen naar u toe!Met onze frietwagens of snackmobiel zijn we op ieder feest of evenement van de partij.


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


Foodtruck | Lunch Garden

Boek onze foodtruck voor jouw event! Foodtrucks zijn hot! Ze geven buurtfeesten extra pit, zorgen voor hippe bedrijfsevents en zijn zelf de headliners van gezellige foodtruckfestivals. Ook de foodtruck van Lunch Garden beleefde een topzomer als graa


FrietExpress: Een frietwagen / frietkraam huren op

Frietexpress.nl dé frietwagen service die u op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een frietwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, communiefeestje, personeelsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft, schoolk


Frietkraam | Frietbus - PRO-FUN - Evenementen, Art

De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht.


Hamburgerkraam | RS Snacks

Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.