traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Frietkraam of mobiele frituur huren voor elk feest

U bent op zoek naar een originele traiteur of een verrassend catering bedrijf die de catering service van Uw feest , opendeurdag of evenement kan verzorgen? Traiteur services Paris Royal beschikt over heel originele, mobiele catering wagens en luxe eetsta


Arrangementen | Losse frietwagen huren? | HWB Frie

Bekijk hier onze verschillende arrangementen bij het huren van een bemande frietwagen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een openingstijd van 1½ uur waarbij mensen onbeperkt kunnen genieten van friet en verschillende snacks. Wilt u zelf ideeën inbrengen, een


Hamburgerkraam huren in Rotterdam - Partytools Rot

Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!


Verhuur frietwagen in Nijlen Antwerpen bij Hendric

Onze frieten , hamburgers of snacks komen naar u toe!Met onze frietwagens of snackmobiel zijn we op ieder feest of evenement van de partij.


Frietkraam op een bruiloft - de frietfiets

De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!


MobielefrituurKempen | Den Eetwagon: verjaardagsfe

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!


Mobiele frituur huren | frietkramen huren in Oost

Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.


Catering bij Buikje Vol uit Lochristi

VOOR AL UW FEESTJES EN EVENEMENTEN RUIME KEUZE EN EIGEN SUGGESTIES Met Buikje Vol verzorgen wij intussen al 13 jaar de catering voor heel wat sport - en muziekevenementen. Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan


Welkom bij frituur Marie Claire te Bredene, huisbe

Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor