mobiele frituur


Frituur aan huis

Een leuke mobiele frituur voor jouw feest, hiervoor kan je terecht bij mobiele frituur antwerpen heerlijke goudgele frietjes a volonté. Dus heb je binnenkort een feest, dan kan je dus bij hun terecht. Want kwaliteit en vriendelijkheid verkrijg je zeker bij hun.


mobiele frituur

Ook bij desnackar kan je terecht voor een heerlijke maaltijd op je verjaardagsfeest. Bekijk ook zeker eens het aanbod van desnackcar mobiele frituur lommel. Heerlijk smullen van de goudgele frietjes.


mobiele frituur

Een mobiele frituur op je feest is altijd interessant. Geen kopzorgen maar gewoon lekker smullen en genieten. mobiele frituur Gent


foodtruck

Een foodtruck aan huis dat is altijd een leuk feest. Op onze gids vind je tal van foodtrucks. Mobiele Bar, Mobiele frituren en street foodtrucks. Voor al de benodigdheden kan je onze gids terecht. Een pensioen of verjaardagsfeest, ook bruiloften zijn foodtrucks inzetbaar.


Westerwolde Patat & Snacks - Frietwagen huren

Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!


Kosten / prijslijst van Food Trucks, Pop-up Contai

Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?


Klasfuif in de qubus te Oudenaarde | hamburgerkraa

Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.


Traiteur Buyse - Frituur aan huis

Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w


Hamburgerkraam huren Oost-Vlaanderen

Veel mensen denken bij het woord hamburgerkraam aan zon vuil kot dat op de voetbal staat. Een oude grijze man met een sigaret in de mond en een oude dame die broodjes aan het opensnijden is. Een hamburgerkraam openen is niet voor iedereen weggelegd, doch


De Friet Otto – mobiele frituur - Ninove - De Frie

Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet “Otto” inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten.


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Frietkraam op een bruiloft - de frietfiets

De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!


Catering op locatie

Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo