traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Foodtruck | Pasado

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge


Frietwagen huren? Snacksworld Outdoor - Frietwagen

Op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement?


Rijdende frietkraam - DELIKAAT - De Rips

FRIETKRAAM AAN HUIS DEURNE Lekker hoor, een frietkraam aan huis in Deurne. Tijdens een evenement is een frietkraam op locatie echt van toegevoegde waarde. Een frietkraam aan huis is in Deurne een stuk dichterbij gekomen met de komst van de nieuwe, mobi


Frituur Marco | Frituurwagen

Omdat er regelmatig vraag naar was of wij ook op verplaatsing konden bakken, hebben wij in 2008 besloten om een frituurwagen aan te schaffen. deze hebben wij in maart 2012 vervangen door een nieuw exemplaar, uitgerust met de beste hoogwaardige apparatuur.


Overzicht van de beste foodtrucks in NL en BE! | T

Bekijk ons uitgebreide overzicht. Wij hebben de beste mobiele cateraars door heel Nederland en België geselecteerd. Boek eenvoudig de meest geschikte truck.


Frietkraam huren in Oost Vlaanderen of West Vlaand

Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.


Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfesti

Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij


Espressonant | CITROEN HY KOFFIE FOODTRUCK HUREN

Hallo, ik ben Rikske van Espressonant en ik zet koffie. Niet zomaar koffie… lekkere koffie! Als barista is het mijn passie om de lekkerste espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato en coftails te schenken op uw feest, beurs of evenement.


Bossuwé : Frituur - Mobiele Frituur - Services

De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.


De Smulpijp | frietwagen, mobiele frituur, snackmo

Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!