Frituur Maasmechelen


Frituur Maasmechelen

Onze Frituur in de buurt daar kan je lekker frietjes en schotels eten. Wil je afhalen dat kan ook je kan telefonisch bestellen maar ook online bestellingen ingeven. Zo hebben we ook zelfbereide Goulash, Stoofvlees en videe. Mosselen zijn dan weer verkrijgbaar in seizoen. Ook Angus Burger en Shoarma schotel of misschien liever een heerlijke Steak. Zoals je al merkt hebben we een uitgebreide kaart en voor ieder wat wils.


Traiteur Buyse - Frituur aan huis

Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w


Frietkraam huren | Event-Service - Dessel

Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.


Mobiele frituur - frietkot aan huis in West-Vlaand

Jan & Els verzorgen alle feestjes. Eender welk aantal personen. Wij hebben verschillende feestformules, indien jou formule niet bij de onze past laat vlug iets weten, wij passen onze formule aan.


Frietwagen huren bij Reintje in Duizel (de kempen)

Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.


Foodtruck huren - Mobile Street Food

Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften.


Frietkraam Huren? Bij Frituurmobiel huurt u een fr

Ouderwets genieten voor jong en oud! Evt. ook bbq aardappelspies suikerspin verse koffie drankjes en ijs! Ruime ervaring in feestverzorging! De afwas nemen wij weer mee! We komen bijna op iedere locatie! Duidelijke prijs afspraak vooraf!


Rijdende frietkraam - DELIKAAT - De Rips

FRIETKRAAM AAN HUIS DEURNE Lekker hoor, een frietkraam aan huis in Deurne. Tijdens een evenement is een frietkraam op locatie echt van toegevoegde waarde. Een frietkraam aan huis is in Deurne een stuk dichterbij gekomen met de komst van de nieuwe, mobi


Doppio houtovens en foodtruck

Een variërend aanbod steeds op basis van artisanale bereidingen uit een authentieke houtoven. Zowel op openbare events als op uw privéfeest.


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Party Burger - Huur ons origineel hamburgerkraam!

Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e