traiteur bbq


traiteur bbq

Bij onze barbecue kraam heb je een tal van voordelen! Geen afwas , geen kopzorgen. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van onze overheerlijke barbecue . Neem zeker een kijkje voor onze formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Ape-events.be - Food On Wheels...

We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.


Foodtruck huren? | Foodtruck boeken? | Dinna.nl

Welkom op dinna.nl, de plek om jezelf eens lekker culinair te verwennen! Zoek je een kok aan huis, foodtruck of catering voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Dan zit je op dinna.nl helemaal goed! Je vindt hier namelijk het grootste


Snackwagenverhuur - Cateringservice van Dijk, IJsb

Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens


Frituur Saint-Germain - Tienen

Welkom bij Frituur St.-Germain! Sinds 6 april 2005 kan u bij ons terecht voor versgebakken frietjes. U hebt een groot aanbod aan snacks, burgers, … Wij bieden u kwaliteit, keuze, dienst, aantrekkelijke en democratische prijzen! Deze kan u meenemen maar


Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.


Hamburgerkraam te huur | De Frietwagen

Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.


TOOST FOODTRUCK FESTIVAL - Toost

De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Jean Sur Mer. Original Seafood Catering. Infamous

JEAN SUR MER – PIONIER IN FOODTRUCK-LAND - TREKT MET ZIJN RETROBUSSEN DOOR BELGIË EN NEDERLAND MET AAN BOORD HET ALLERBESTE DAT DE NOORDZEE TE BIEDEN HEEFT. VAN DOOPFEEST, COMMUNIE- EN LENTEFEEST, HUWELIJKEN, JUBILEUM OVER BEDRIJFSFEEST TOT FOOD- EN MUZIE


KDS events, huren van hamburgerkraam, catering,ver

Wilt u eens iets origineels huren voor uw evenement, feest of andere gelegendheid, huur een hamburgerkraam. Inclusief personeel. Wij komen op locatie en delen overheerlijke hamburgers uit.